7 Tipov ako sa správne a zdravo opaľovať

Každý z nás trávi leto inak, no predsa máme jednu vec spoločnú. Aktivita číslo jedna každej letnej sezóny je: Opaľovanie.

Niekto sa opaľuje cielene, kvôli dosiahnutiu požadovaného bronzového odtieňa a niekto len ako sprievodný jav spôsobený pobytom na slnku. Tak, či onak je dobré vedieť, ako vlastne opaľovanie funguje a ako sa opaľovať správne a zdravo. Nikto sa predsa nechce hneď v prvé slnečné dni spáliť a zbytok sezóny tráviť v tieni, alebo si nebodaj privodiť trvalé poškodenie pokožky.

Ak patríte k ľuďom, ktorí chcú byť informovaní a chcete sa o opaľovaní dozvedieť viac, prípadne sa z nejakého dôvodu nemôžete slniť a hľadáte vhodné alternatívy, máme pre vás zaujímavý tip. A nie jeden, ale hneď sedem.

 

eKniha (PDF)

eBook_samoopalovacisvet

7 TIPOV ako získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie

 Stiahnite si ZDARMA toto zaujímavé čítanie, kde nájdete podrobný návod pre správne a zdravé opaľovanie, ktorého výsledkom bude vždy svieža bronzová pokožka. Na 12-tich stranách nájdete:

 

Ako používať krémy s faktorom, ako dávkovať pobyt na slnku?

Ako si vybrať a používať samoopaľovacie produkty?

Akú alternatívu zvoliť ak trpíte alergiou na slnko?

Ako opálením prekryť pigmentové škvrny či stratu pigmentu?

Čo robiť, aby opálenie vydržalo čo najdlhšie?

 


Pre stiahnutie prosím vyplňte a odošlite formulár.

 

Vaše údaje sú v bezpečí, ani my nemáme radi SPAM ;)


Podľa nás je to doslova povinné čítanie pre všetkých dovolenkárov a každého, kto sa počas leta aspoň na jeden deň rozhodne, svoju pokožku vystaviť slnečnému žiareniu.

Opaľovať sa predsa dá aj s rozumom ;)

Späť do obchodu