3 jednoduché kroky k dokonalej pleti bez make-upu

 

Patríte k ženám, ktoré každodenné starosti a čas strávený líčením vymenili za niečo príjemnejšie a oddychovejšie, alebo sa radikálne pripojili k hnutiu „NO MAKE-UP“? Prípadne uvažujete o tom, že z času na čas sa budete prezentovať vašou prirodzenou krásou a postupne sa zbavíte rannej rutiny líčenia? Ak áno, máme pre vás skvelý tip, ktorý vám pomôže v oboch prípadoch.

 

dokonala-plet-bez-make-upu-nomakeup-image

 

Krásna žiarivá pleť #nomakeup

V prvom rade si treba uvedomiť, že prestať s líčením neznamená prestať so starostlivosťou o pleť. Aby pleť vyzerala dobre, resp. lepšie a zdravšie, je nevyhnutná správna starostlivosť. Držte sa týchto 3 jednoduchých krokov a výsledkom bude príjemné prekvapenie v podobe prirodzene krásnej, žiarivej pleti.

 

1. Pravidelné a dôkladné čistenie pleti

Prvým a asi najdôležitejším krokom je pravidelné čistenie pleti večer, ale i ráno. Urobte si z čistenia pleti svoj rituál, ktorý sa časom stane samozrejmosťou. Používanie prírodnej kozmetiky je v tomto prípade viac ako žiadúce a vaša pleť sa vám za to aj patrične odvďačí. Dnes je na trhu nespočetné množstvo produktov na prírodnej báze a nájsť si tie, ktoré vášmu typu pleti najviac vyhovujú, nie je vôbec zložité.

Najväčší dôraz venujte večernému čisteniu pleti, ktoré odstráni odumreté kožné bunky a nečistoty „nazbierané“ v priebehu celého dňa. Zároveň pomôže absorbovať výživné látky počas spánku.

Nemenej dôležité je ranné čistenie, ktorým zmyjete nevstrebané zvyšky nočného krému, pot a maz. Takto je pleť pripravená na nový deň.

Pri čistení postupujte jemne, pleť nedrite a nenaťahujte. Nezabúdajte na dekolt! Rovnakú starostlivošť venujte vždy aj dekoltu.

 

2. Správny nočný krém

A tu sa dostávame k nášmu tipu. Tým je hádam najjednoduchší a zároveň najdokonalejší produkt na tvár a dekolt z našej ponuky He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm

Exkluzívny balzám 3v1, ktorý spevňuje a vyživuje pokožku, odstraňuje jemné vrásky a postupne vytvára jemné, bronzové opálenie. Nielenže vaša pleť počas noci dostane všetky výživné látky, ale získa aj kombináciu účinných prírodných anti-ageing zložiek ako: kyselina hyalurónová, jojobový proteín a mandľový olej. Jemný a prirodzený opálený odtieň vďaka prírodnému DHA už je len pomyselnou bodkou k dokonalosti.

Pravidelným používaním bude vaša pleť pôsobiť zdravo, sviežo, výrazne mladšie a bude mať prirodzený bronzový tón, ktorý naozaj nepotrebuje make-up.

 

nomakeup-2

  • Terapeutická vôňa levandule pre lepší spánok
  • Prírodné DHA zloženie obohatené o jojobový proteín a mandľový olej
  • Kyselina hyalurónová pre posilnenie pleti a udržanie mladistvého vzhľadu
  • Aktívna prírodná anti-ageing zložka Brazilian Milles

 

  • Bez sprievodnej farby, neupcháva póry
  • Bezpečný v tehotenstve aj pri dojčení
  • Pre ženy aj pre mužov
  • Bez palmového a minerálneho oleja

 

3. Hydratácia tela zvonku i z vnútra

Určite ste už počuli o tom, že ľudská pokožka je ukazovateľom vnútorného stavu tela a zdravia. Jednou z najzákladnejších vecí ako dosiahnuť, aby biologické procesy v ľudskom tele pracovali správne je pravidelný pitný režim (priemerný príjem vody je 30-40 ml na 1 kg telesnej hmotnosti). Pijeme samozrejme pravidelne v menších dávkach. 

Pokiaľ ide o hydratáciu zvonku, špeciálne na pleť a dekolt vám odporúčame používať kozmetiku na prírodnom základe, bez zbytočných chem. prísad a konzervantov. Ideálny je ľahký hydratačný krém, alebo balzám s SPF faktorom vyhovujúci vášmu typu pleti.

 

Celý postup starostlivosti o pleť (zhrnutie)

Krok 1 - Pred spaním si urobíme štandardnú očistu pleti a dekoltu

Krok 2 - Dôkladne opláchneme zvyšky čistiacich prípravkov a osušíme pokožku. Následne aplikujeme He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm

Krok 3 - Ráno po zobudení pleť i dekolt opäť dôkladne opláchneme a zmyjeme zvyšky nočného balzamu. Tentokrát už bez čistiacej kozmetiky, len čistou vodou. Pleť osušíme a hydratujeme denným krémom.

 

Ak sa budete o svoju pleť pravidelne starať a držať sa nášho jednoduchého postupu, výsledkom bude žiarivá a prirodzená krása aj bez make-upu. Sviežosť a správny tón pleti bude pôsobiť naozaj očarujúco a zdravo. Veď predsa, v jednoduchosti je krása ;)

 

 

Späť do obchodu