"DRIPPING GOLD" Po roku od zavedenia Bestseller

Zvyšujúci sa záujem o rýchle a zdravé opálenie nám zhruba pred rokom vnukol myšlienku pridania ďalšej samoopaľovacej značky. Pretože, každému „sadne“ niečo iné, mali sme veľkú ambíciu zaradiť na SamoopaľovacíSvet novú, rovnako kvalitnú značku, ktorá má predpoklady stať sa obľúbenou minimálne tak, ako naše TOP značky samoopaľovacej kozmetiky Fake Bake a He-Shi.

 

Samoopaľovanie je jednoznačne vášeň

Je to túžba byť krásne opálený, bez nutnosti vystavovania sa nebezpečnému UV žiareniu. Samoopaľovacia kozmetika vám poskytne rovnaký efekt jednoducho, rýchlo a zdravo. Instantné opálenie na svadbu, oslavu, ples či inú spoločenskú príležitosť, párty, festival, alebo na dovolenku.

Samoopalovacie produkty vám pomôžu, aj keď vás slniečko neopáli, alebo opáli len veľmi málo. Keď sa nechcete, alebo nemôžete opaľovať na slnku, či v prípade ak máte vitiligo, rôzne depigmentácie, alebo hyperpigmentácie.

 

Ako sme vyberali novú značku?

Vráťme sa k výberu samotnej značky. Bola to dlhá a zaujímavá cesta, na ktorej sme sa stretli s rôznymi omylmi:

  • oranžové tóny
  • vysušená pokožka
  • alergické reakcie
  • agresívne vône, až zápachy
  • zúžená, alebo malá ponuka
  • a rôzne iné…

Aby sme vám ponúkli iba tie najluxusnejšie a najkvalitnejšie produkty, bol pre nás výber ďalšej značky do nášho portfólia náročný proces, ktorý trval dlhšie ako rok.

Na začiatku cesty to boli menej úspešné, alebo neúspešné pokusy častokrát aj pri testovaní známych, svetových značiek, ktoré ale nespĺňali našu predstavu a hlavne kvalitu produktov.

Produkty sme testovali na všetkých typoch pokožky: na mužoch, na ženách, na suchej aj mastnej pokožke. Na mladej pokožke aj na pokožke v zrelom veku.

Samoopaľovanie milujeme a nie sme len distribučný sklad s kozmetikou. Všetky produkty aj sami používame a preto vám vždy vieme poradiť s výberom produktu a jeho aplikáciou. Každý jeden samoopaľovací krém, liquid, pena aj nástreková emulzia, sú pred uvedením do našej ponuky „milionkrát“ testované našim tímom, aj vybranou skupinou zákazníkov.

 

Dripping-gold-po-roku-bestseller

 

Ktorá značka nakoniec vyšla ako NAJ?

Naše náročné kritéria najlepšie splňovala írska značka DRIPPING GOLD.

Ide o luxusnú samoopaľovaciu kozmetiku, ktorá vznikla v roku 2015. Úspešná beauty blogerka Suzanne Jackson vytvorila radu samoopaľovacej kozmetiky DRIPPING GOLD, ktorá sa stala ihneď celosvetovým bestsellerom.

Ako fanúšička bronzového opálenia strávila Suzanne Jackson roky vývojom svojej značky, ktorú „vyšperkovala“ do dokonalosti. Zamerala sa hlavne na opálenie s prirodzeným výsledným efektom, vyblednutím bez problémov, nádhernými odleskami a ingredienciami milujúcimi pokožku.

DRIPPING GOLD kladie pokožku na prvé miesto a to pre nás bolo rozhodujúce. Zloženie produktov s tými najlepšími ingredienciami:

  • vitamíny
  • kyselina hyalurónová
  • aktívne výťažky z ovocia a rastlín
  • Cruelty FREE & VEGAN
  • Bez parabenov
  • a mnoho ďalšieho…

Produkty nielen krásne voňajú, ale pokožka je po nich svieža, hydratovaná a hodvábne jemná. Všetky produkty DRIPPING GOLD totiž hydratujú pokožku a chránia pred predčasným starnutím. S hrdosťou sa značka pýši tiež certifikátom PETA.

V portfóliu produktov DRIPPING GOLD nájdete samoopaľovacie produkty pre všetky typy pokožky, doplnkové produkty, aj profesionálne produkty pre nástrekové opálenie:

 

Produkty pre bledé až stredne tmavé typy pokožky

dripping-gold-samoopalovacie-produkty-stredne-tmavy-typ-pokozky

 

Produkty pre tmavé typy pokožky

dripping-gold-samoopalovacie-produkty-tmavy-typ-pokozky

 

Doplnkové produkty

dripping-gold-samoopalovacie-doplnkove-produkty

 

Ucelená a oceňovaná samoopaľovacia kozmetika DRIPPING GOLD je viac než len beauty značka. Jej produkty milujú celebrity a influenceri vrátane Whitney Simmons, Casey Holmes a Olivie Atwood. Stala sa jednou z TOP značiek v UK, EU, USA a aktuálne aj na SamoopaľovacíSvet.

Po zhruba roku predaja sa DRIPPING GOLD zaradila medzi naše overené značky a jej produkty si ihneď našli svojich fanúšikov. Vďaka širokej ponuke pre všetky typy pokožky si ten správny odtieň opálenia vyberie naozaj každý.

 

Dripping-gold-po-roku-bestseller-1

 

Budeme radi, ak nám napíšete aj vaše skúsenosti s touto značkou. Urobiť tak môžete v detaile konkrétneho produktu v záložke [Hodnotenie]. Ďakujeme :)

 

 

Späť do obchodu