Firemný večierok v zlatom šate

Pomaly, ale isto sa blížia naše najobľúbenejšie sviatky. Ešte predtým, ako začne nákupný maratón a celodenná príprava dobrôt od výmyslu sveta, máte mnohí možnosť zažiariť niekde inde, ako v kuchyni pri sporáku. Firemný večierok pred Vianocami je na to priam stvorený.

opalenie-na-vecierok

Posledná hodina v práci pred firemným večierkom sa zvykne niesť skôr v duchu silvestrovského odpočítavania posledných sekúnd starého roka. Všetci sa večierka už nevedia dočkať a debaty v kanceláriách sa nenápadne zužujú na jedinú hlavnú debatu - o tom, ako budete vyzerať večer. Ak sa náhodou pohrávate s myšlienkou, že akcii nebudete pripisovať veľkú dôležitosť, rýchlo na ňu zabudnite. Takáto párty je iba jediný raz v roku. A pokiaľ nepracujete v malej firme, nevyhnete sa stretnutiu s manažérmi, ktorých bežne v práci nestretávate. Výzor šedej myšky si nechajte radšej na bežný pracovný deň a na firemný večierok sa vopred pripravte. Nemusíte navštevovať žiadne salóny. Postačí trochu pozornosti a kreativity.

 

Čo na seba?

 

Šaty sú základ. Vždy záleží na type akcie a spoločnosti, do ktorej idete, krátkymi puzdrovými šatami však nikdy nič nepokazíte. Vhodné sú aj elegantné nohavice. V kombinácii s trblietavým topom budú pôsobiť elegantne a slávnostne. Outfit doplňte vhodnou kabelkou a pokiaľ sa nechystáte stráviť večierok v chladnom prostredí, zvoľte vysoké lodičky - toto je vhodná príležitosť na to, aby ste sa v nich konečne ukázali. Výrazné šperky zvoľte k jednoduchým šatám bez vzorov.

 

Štýlový účes bez kaderníka

 

S trochou kreativity nebudete pred večierkom potrebovať kaderníka – pokiaľ to pre vás pri nabitom dni znamená skôr starosť navyše. Dlhé vlasy upravíte pomocou spony na elegantný drdol v zlomku niekoľkých sekúnd. Krátke ozdobte trblietavou sponkou tak, aby ladila k outfitu. Účes nalakujte, aby vás vlasy nezradili ani pri rezkom tanci.

 

Nalíčte si bronz

 

Bronzová pokožka je pre niekoho základ, pre iného iba čerešnička na torte, bez ktorej sa na párty zaobíde. Avšak to, ako skvele jemné opálenie vyzerá, uznajú mnohí až pri pohľade na dámu, ktorá opálený vzhľad pokožky nezaradila až na posledné miesto svojich príprav. Ak ste si v týždni, nabitom povinnosťami, nenašli čas na profesionálne nástrekové opálenie vo vašom obľúbenom salóne, máte ešte stále možnosť to napraviť a použiť samoopaľovací krém pre domáce použitie. Samozrejme nie obyčajný, ale naozaj kvalitný produkt, ktorého výsledkom bude sexy bronzová pokožka bez akýchkoľvek škvŕn, fľakov a neprirodzených oranžových odtieňov. Fake Bake, prípadne He-Shi je v tomto prípade stávka na istotu. Jemné líčenie a výrazný rúž výborne doplnia „opálenú” pokožku.

 

A hor sa na firemnú párty :)

 

 

 

Späť do obchodu