Samoopalovacisvet od dnes bloguje

Všetky informácie o opaľovaní na jednom mieste, jasne a prehľadne na našom novom blogu. Prvý blog o opaľovaní venovaný nielen našim zákazníkom, ale aj širokej verejnosti a všetkým tým, ktorí chcú vedieť, ako získať krásny bronzový odtieň bez zbytočného poškodenia pokožky.

Samoopalovacisvet-od-dnes-bloguje

Opálená pokožka je trendom dnešnej doby a opaľovanie ako-také praktizuje veľká časť našej populácie. Bronzová pokožka je „IN“ nielen v lete, ale aj počas celého roka. Sú dokonca jedinci, pre ktorých sa opálenie stalo určitým druhom závislosti a bez opáleného odtieňu svojej pokožky, nedokážu fungovať.

Honba za bronzovým telom však so sebou nesie aj značné riziká a pokiaľ sa opaľovanie nerobí správne, výsledný efekt môže byť opačný a poškodenia pokožky, ktoré vznikli nesprávnym postupom, dokonca nevratné.

Preto sa Vám formou krátkych článkov budeme snažiť vysvetliť všetky procesy spojené s opaľovaním, z času na čas prezradíme tipy a triky z tejto a príbuzných oblastí, prípadne ponúkneme recenziu na vhodné zdravé alternatívy.

V jednoduchosti všetko, čo sa točí okolo zdravého životného štýlu, v kombinácii s dokonale opáleným telom. Ak sa Vám nejaký článok bude/nebude páčiť, zdieľajte komentujte, povedzte nám svoj názor  :)

 

Váš Tím Samoopalovacisvet.sk

 

 

Späť do obchodu