TEST Detských krémov na opaľovanie

Ochrana pokožky pred slnečným UV žiarením je v dnešnej dobe nutnosťou. Najmä u našich detí to platí dvojnásobne. Bez patričnej ochrany by sa jemná detská pokožka v žiadnom prípade nemala ocitnúť na priamom slnku. Nevinné spálenie môže viesť k poškodeniu epidermy, ktoré je nevratné, resp. pokožka si ho pamätá. Začervenanie sa síce po pár dňoch stratí, no v priebehu rokov sa môže prejaviť v podobe oveľa vážnejších problémov (alergia na slnko, pigmentové anomálie, kožné nádory a pod.) 

 detske-opalovacie-kremy-1

 

Vybrať správny krém na opaľovanie pre vaše dieťa je tak prioritou číslo jedna.

Začiatkom leta a opaľovacej sezóny sa články rôznych internetových magazínov, novín a časopisov priam hemžia reklamami na opaľovacie prípravky. Komerčné (zaplatené) články kozmetických gigantov a recenzie na najlepšiu ochranu pred škodlivým UV žiarením sú všade.

Čomu však veriť, keď v obľúbenom časopise vyhral test užívateľov krém, ktorý bol v internetovom teste užívateľov posledný? Bohužiaľ je to tak, že recenziu, alebo test vyhrá často tá značka, ktorá viac zaplatí L Pri reklamnej kampani (ktorej sú testy i recenzie súčasťou) ide objektívnosť „bokom“.

 

Zisťovali sme a porovnávali, až sme nakoniec našli...

Najmenej skreslený a ovplyvnený test opaľovacích produktov pre deti sme našli u českých susedov v časopise dTest, ktorý sa venuje nezávislému (nekomerčnému) testovaniu bežných spotrebiteľských produktov.  Výsledky boli v celku prekvapujúce. Pozrite si video projektu A DOST!

 

detske-opalovacie-kremy

 

Ak sa chcete o správnom opaľovaní dozvedieť viac, odporúčame vám stiahnuť si ZDARMA našu 12 stranovú eKnihu:

7 Tipov ako získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie >>

 

Späť do obchodu