Je vhodné používať samoopaľovacie prípravky cez leto?

Pomaly, ale isto sa nám blížia letné mesiace, s ktorými je prirodzene spojená aj krásne opálená pokožka. Momentálne vôbec netušíme, ako sa aktuálna situácia súvisiaca s celosvetovou pandémiou bude vyvíjať, a kedy najbližšie bude možné vycestovať niekam k moru.

Ako teda docieliť krásnu bronzovú pokožku, ak sa na pláž tento rok nedostaneme? Možností je hneď niekoľko. Opaľovať a dovolenkovať sa predsa dá aj na Slovensku, na kúpaliskách, pri jazerách, alebo počas turistiky.

 

samoopalovacie-kremy-v-lete

 

V prípade, že budete musieť v letnom období doháňať v práci, čo ste počas karanténnych mesiacov zameškali, žiadne obavy, aj vy máte niekoľko možností, ako docieliť prirodzené opálenie. Do tejto skupiny môžeme pokojne zaradiť aj ľudí, ktorí síce čas mať budú, ale nechcú svoju pokožku zbytočne vystavovať škodlivému UV žiareniu a hľadajú spôsob, ako docieliť jednotný a prirodzene opálený odtieň iným spôsobom, prípadne rýchlejšie.

Neradíme vám samozrejme pobyt na slnku úplne vynechať, pretože slnečné lúče dopomáhajú k tvorbe vitamínu D, ktorý je veľmi dôležitý pre naše vyrovnané a spokojné fungovanie, rovnako tak aj pre naše celkové zdravie. Viac sa o tejto téme môže dočítať na našom blogu v článku: Aký dôležitý je (slnečný) vitamín D?

Bez ohľadu na to, do ktorej skupiny opaľujúcich patríte, ak chcete disponovať sexi bronzovou pokožkou už teraz, siahnuť môžete po samoopaľovacích produktoch. Pripravíte si tak dobrý základ na prvé dni v plavkách.

 

A čo je najdôležitejšie?

Samoopaľovací prípravok neobsahuje UV filtre a nechráni pokožku pred slnečným žiarením. Po použití sa telo vystavené priamemu pôsobeniu slnečného žiarenia opáli rovnako. Používanie samoopaľovacieho prípravku v lete tak nijakým spôsobom nebráni dodatočnému opaľovaniu na slnku.

Ak používate kvalitný samoopaľovací krém nemusíte sa báť ani kúpania v mori, alebo v bazéne. Vaše opálenie bez problémov vydrží aj celodenný pobyt v aquaparku pri absolvovaní rôznych vodných atrakcií a pod. Na jeho trvácnosť nemá vplyv ani nadmerné sa potenie pri športe, alebo akákoľvek iná fyzická aktivita. Odznieva postupne, rovnako ako prirodzene nadobudnuté opálenie prostredníctvom UV žiarenia.

Jediné, čo treba dodržiavať, je poctivá a pravidelná hydratácia. Jednoducho nenechať pokožku vyschnúť a začať sa šúpať.

 

Vyskúšajte 100% Prírodnú hydratáciu, ktorá vydrží: SHEABUTTER Nerafinované Bambucké maslo

 

Aj vy si už predstavujete svoje telo nádherne bronzové, plné energie, pripravené na obdivujúce pohľady okoloidúcich? Tak poďte do toho a vytvorte si tento pocit už dnes. V našej ponuke nájdete širokú škálu samoopaľovacích produktov TOP svetových značiek, s ktorých si vyberie naozaj každý. Či už ste začiatočník a túžite len po jemnom „touch of the sun“, alebo náročný používateľ, ktorý presne vie, čo chce.

 

Späť do obchodu