Prečo je Fake Bake Flawless v sezóne 2021 najpredávanejší samoopalovák?

Prečo patrí Fake Bake Flawless k jednému z najpredávanejších samoopaľovacích produktov tejto sezóny? Je naozaj taký skvelý a vytvorí opálenie, aké sľubuje?

Odpoveď je jednoduchá:

Viac ako milión predaných kusov po celom svete.

 

Samoopaľovacia kozmetika prešla v nedávnom období veľkou zmenou a klientov okrem výsledku zaujíma aj niečo viac. Informácie ako: Či sa v produktoch používajú parabény a iné chem. látky, či sa kozmetika testuje na zvieratách, prípadne či je vhodná i pre vegánov.

Výnimkou nie je ani značka Fake Bake, ktorá sa špecializuje na samoopaľovanie už 25 rokov a v posledných rokoch prešla hneď niekoľkými zmenami. Dizajn i použitie samoopaľovacích produktov sa zjednodušilo, zásadne sa vylepšilo zloženie produktov a upravila sa i celková škála ponuky.

 

Samoopalovacie-mlieko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-min-min

 

Sériu produktov Fake Bake Flawless tvoria dve samoopaľovacie mlieka. Flawless, ktoré vytvára jemné až stredné opálenie a Flawless DARKER, ktoré vytvára tmavé až extra tmavé opálenie.

Vzhľadom na tohtoročnú sezónu, kedy sa chladné jarné počasie prehuplo ihneď do tropického leta, na pozvoľné opaľovanie a postupné získavanie bronzu jednoducho nebol čas. Na výslnie sa preto ihneď dostala tmavšia verzia mlieka, Flawless DARKER.

 

Samoopaľovacie mlieko: Fake Bake Flawless DARKER Self-Tan Liquid

Na prvý pohľad krásna, luxusná krabička, ktorá obsahuje všetko potrebné pre vytvorenie vášho opálenia. 170ml Samoopaľovacie mlieko Flawless DARKER, aplikátor (rozprašovač) pre jednoduchšie dávkovanie. V balení tiež nájdete špeciálnu MITT rukavicu pre jednoduchú aplikáciu a aplikačné rukavice, ktoré chránia pokožku dlaní pred samoopaľovacími zložkami. Nechýba ani návod na použitie.

 

Samoopalovacie-mlieko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-1-min

 

Fake Bake je dlhodobo známy aj vďaka príjemnej parfumácii svojich samoopaľovacích prípravkov a nie je tomu inak ani pri samoopaľovacích mliekach Flawless. Už po prvom privoňaní si vás získa krásna exotická, jemne sladká vôňa. Zloženie bez živočíšnych zložiek v súlade so zásadami vegánstva a netestovanie na zvieratách sú samozrejmosťou.

 

picto-fakebake-sk

 

Fake Bake Flawless má LIQUID konzistenciu = tekuté mlieko, ktoré pred použitím dôkladne potraste. Pre aplikáciu použite pribalený rozprašovať, vďaka ktorému si mlieko dokážete jednoducho nastriekať na špeciálnu Mitt rukavicu a rozotrieť po pokožke. Aplikácia je naozaj jednoduchá a zvládne ju aj začiatočník. Flawless neupcháva póry a je bezpečné v tehotenstve, aj pri dojčení.

 

Návod: Ako správne aplikovať samoopaľovacie produkty?

 

Veľkou výhodou je indikačná (sprievodná farba) obsiahnutá v zložení, ktorá vám ukáže, kde ste si mlieko už naniesli a kde ešte nie. Miesta, ktoré si pretriete zostanú okamžite tmavšie. Sprievodná farba vám ale opálenie nevytvára, len pomáha pri aplikácii, resp. ukazuje miesta, kde ste si mlieko už naniesli a kde ešte nie. Samoopaľovacie zložky sú totiž bezfarebné.

Sprievodná farba je na báze vody a po aplikácii sa jednoducho zmyje.

 


Náš TIP: Aplikujte vždy s rukavicami odspodu nahor, začnite nohami a plynule prejdite až ku krku a tvári. Na hrubšiu pokožku (členky, kolená, lakte, prsty a hánky na rukách) aplikujte len minimum mlieka.


 

Samoopalovacie-mlieko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-2-min

Samoopalovacie-mlieko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-3-min

 

Fake Bake Flawless je na prírodnej báze, bez akýchkoľvek farbív. To znamená že neobsahuje žiadne chemické látky, ktoré by spôsobovali neprirodzené oranžové, alebo žlté odtiene opálenia. Samoopaľovacie zložkyprírodné sacharidy DHA, DMI a Erytrulóza, ktoré po kontaktne s vašou pokožkou reagujú s bielkovinou (keratínom) a vytvárajú tak opálenie.

Opálenie je vždy prirodzené a prispôsobí sa vášmu odtieňu pokožky. Preto, ak rovnaký samoopaľovací produkt používa váš známy, jeho opálenie nebude nikdy rovnaké ako to vaše.

 


Náš TIP: Čím väčšie množstvo produktu použijete, tým bude vaše opálenie tmavšie. Čím dlhšie si necháte produkt pri aplikácii pôsobiť, tým bude vaše opálenie tmavšie.


 

V dobe vytvárania opálenia bude tmavnúť aj sprievodná farba. Nezľaknite sa, opálenie bude prirodzenejšie a jemnejšie, ako je odtieň sprievodnej farby. Samoopaľovacie mlieko Flawless vytvorí opálenie za 4-6 hodín. Dlhšie nie je potrebné, aby mlieko pôsobilo. V dobe vytvárania opálenia nie je vhodný kontakt s vodou, či vykonávanie činností, ktoré priamo vplývajú na pokožku, alebo spôsobujú potenie.

Nasleduje sprcha bez použitia hubky, či peelingového sprchového gélu. Sprchujte sa vlažnou vodou, pretože veľmi horúca voda by vašu pokožku vysušila a skrátila trvanie vášho nového opálenia. Nasleduje jemné osušenie a hydratácia vašim obľúbeným krémom, mliekom či olejom.

 

Samoopalovacie-mlieko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-4-min

 

Vaše opálenie sa bude ešte 12 hodín vyvíjať a uzamykať sa v pokožke. V tomto čase sa vyhnite saune, horúcim kúpeľom, cvičeniu, či kozmetickým procedúram. Budete krásne vidieť, ako sa opálenie úplne rozvíja a vy tmavnete.

 


Náš TIP: Ak chcete mať krásne opálenie na nejakú spoločenskú príležitosť, ktorá sa koná napr. v sobotu, samoopaľovaciu kozmetiku si aplikujte už vo štvrtok (2-3 dni) pred oslavou, svadbou, plesom.


 

Nasledujúce dni si vaše nové, dokonalé opálenie už iba užívate. Pre udržanie rovnomerného opálenia si pokožku po sprche vždy dôkladne hydratujte. Opálenie sa v pokožke udrží 7-10 dní a odoznieva postupne. Doba trvania opálenia sa predlžuje, alebo skracuje v závislosti od typu pokožky, prípravy pokožky, starostlivosti a v neposlednom rade aj od životného štýlu.

170 ml balenie samoopaľovacieho mlieka Fake Bake Flawless vám vystačí na 6-8 aplikácii celého tela. Vaše opálenie si tak môžete vychutnávať nonstop, minimálne dva až tri mesiace. Zloženie mlieka je na prírodnej báze a používať ho môžete 10 mesiacov od otvorenia. Garantujeme vám ale, že samoopaľovanie s týmto produktom si zamilujete tak, že ho spotrebujete oveľa skôr.

 

Samoopalovacie-mlieko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-5-min

 

Samoopaľovanie je jeden z najzdravších spôsobov, ako byť opálený počas celého roka. Ak ste samoopaľovacie mlieko Fake Bake Flawless, alebo Flawless DARKER doteraz nepoznali, určite vám ho odporúčame vyskúšať. V prípade, ak už dávno patrí k vašim „tanning favoritom“, nezabudnite nám o tom napísať, alebo pridať svoju recenziu k tomuto produktu.

 

  Fake Bake Flawless  > 

  Fake Bake Flawless DARKER  > 

 

Späť do obchodu