Sexi opálenie nie je len pre ženy

Už dávno neplatí, že kozmetické a beauty produkty sú výsadou žien. Aj muži sa chcú páčiť a vyzerať sexi, k čomu neodmysliteľne patrí aj pekne opálená pokožka. Najjednoduchším spôsobom, ako to dosiahnuť je samozrejme použiť samoopaľovací krém.

Väčšina produktov je unisex a fungujú rovnako na ženskej i mužskej pokožke.

 

sexi-opalenie-pre-muzov

 

A prečo by vlastne muži mali byť opálení?

Nielen preto, že opálená pokožka pôsobí atraktívnejšie a príťažlivejšie, ale vedeli ste, že opálenie zoštíhľuje a zvýrazňuje, resp. kontúruje svalstvo? Takže ak chcete, aby vaše dokonale vyrysované telo pôsobilo ešte výraznejšie, smelo do toho. A zaručujeme vám, že nejedna žena sa za vami otočí s obdivným pohľadom. 

Poznáte tie situácie, prvé slnko vystrčí svoje lúče, my si povieme, veď je ešte neškodné a večer doma sedíte s opálením podľa trička, tielka, alebo šortiek, ktoré najmä počas bicyklovania dokážu vyčariť veľmi vtipné a neskutočne rýchle opálené tvary. Čo teraz s tým?

Odpoveď je jednoduchá. Stačí použiť kvalitný samoopaľovací krém, ktorý tieto farebné odchýlky dorovná, alebo aspoň čiastočne zmierni ostré prechody. Vhodne zvolený samoopaľovací prípravok vám dokáže pomôcť aj s takými drobnosťami, akým je napríklad farebná nerovnosť spôsobená návštevou barbera a teda novým strihom, ktorý odhalí zatiaľ neopálené časti pokožky hlavy a krku.

 

 

Chceš byť opálený, no nemáš na to čas, alebo sa ti nechce?

Pre aktívnych mužov, ktorí na aplikáciu samoopaľovacích prípravkov jednoducho nemajú čas, no predsa sa chcú pýšiť dokonalým bronzovým telom, sú výbornou voľbou hydratačné krémy s postupným opálením. Neobsahuje sprievodnú farbu, takže sa dá aplikovať kedykoľvek v priebehu dňa, ako hociktorý iný hydratačný prípravok.

 

Tajomstvo ich účinku je skryté v zložení, ktoré funguje na báze dvoch aktívnych opaľovacích zložiek, ktoré po nanesení aktivujú melanín vo vrchných vrstvách pokožky čo dopomáha k vytvoreniu jednotného farebného odtieňa pokožky. Tento proces je identický s prirodzeným opaľovacím procesom, no s absenciou škodlivého UV žiarenia. Výsledné opálenie sa dokonale prispôsobí tónu vašej pokožky, ktorú dokáže stmaviť o 1 - 2 odtiene vždy tak, aby výsledok pôsobil veľmi prirodzene.

 

Fake-Bake-Sport

Fake Bake Sport Daily Tan 236ml >

He-shi-gradual

He-Shi Day To Day Gradual Tan 200ml >

 

 

Produkty sú absolútne bez farbív, takže sa nemusíte obávať škvŕn, farebných nerovností, alebo oranžového tónu pokožky. 

Okrem toho obsahujú aj vitamíny + silné antioxidanty čím zbavujú pokožku škodlivých látok a udržiavajú ju zdravú a hydratovanú. Pomáhajú tiež v boji proti voľným radikálom, ktoré spôsobujú predčasné starnutie pokožky. 

Ich použitie a aplikácia je veľmi jednoduchá a intuitívna. Na nanášanie nepotrebujete žiadne špeciálne rukavice, ani pomôcky. Môžete si ich pokojne zobrať so sebou do posilňovne a aplikovať po sprche po cvičení tak, ako akékoľvek iné hydratačné mlieko.

 

 

Chceš intenzívne opálenie ešte jednoduchšie? 

Čoraz viac mužov začína využívať služby Profesionálneho nástrekového opálenia, kde ich pokožka získa požadovaný opálený odtieň doslova za pár minút. Jednoznačne ide o najjednoduchšie riešenie so 100% výsledkom.

Celý proces vykonáva školený profesionál s certifikátom Tanning Expert v kozmetickom salóne, fitness, či wellness centre, alebo si tieto služby môžete objednať priamo k vám domov.

Zoznam salónov a Tanning Expertov, ktorí poskytujú služby tej najvyššej úrovne a používajú prvotriedne samoopaľovacie prostriedky nájdete na: Fakebake.sk/partnerske-salony

 

Možností, ako byť dokonalé opálený nielen počas letnej sezóny, ale aj v priebehu celého roka je naozaj dosť a to rovnako pre mužov, ako aj pre ženy.

 

Späť do obchodu